3 kerkenconcert te Sappemeer.

Een aantal mensen van de Doopgezinde kerk, de St. Willibrorduskerk en de Koepelkerk hebben in onderlig overleg besloten deze kerken met hun prachtige orgels wat meer onder de aandacht te brengen.

Dat heeft geresulteerd in een “3-kerken” concert op zondag 24 februari 2019.

Om 14.00 uur zullen we starten in de Doopsgezinde kerk (Noorderstraat 53) met orgel (Carel van Aurich) en klarinet (Ailien en John de Beer).

Vervolgens steken we om 14.30 uur over naar onze kerk waar we een kop koffie of thee krijgen. Om 15.00 uur kunt u daar luisteren naar orgel (Arnold Hogendorf) en dwarsfluit (Janolda Hogendorf) en dameskoor Internos tot 15.30 uur.

Dan lopen, fietsen of rijden we naar de Koepelkerk (Noorderstraat 169). Daar staat een drankje klaar en zal Leonore Lub op het orgel spelen van 16.15 uur tot 16.45 uur.

Hopelijk is het goed weer en zal het een afwisselende middag worden. Iedereen is van harte welkom!

Kaarten voor het geheel zullen 10,- kosten (kinderen tot 12 jaar gratis) en te verkrijgen bij Comprint (Noorderstraat 81-83) of te reserveren bij 3kerkenconcert@gmail.com , (dan contant betalen bij binnenkomst). De Doopsgezinde kerk zal om 13.30 uur open zijn.

Achter in onze kerk liggen flyers die u kunt meenemen.

Namens het organisatiecomité, Guus Kloosterhuis en Els van der Tuin.