HET KOOR COMODO BRENGT DE COMODO-PASSIE

Het gemengd koor COMODO uit Sappemeer, bestaande uit 10 heren en 13 dames, brengt op Goede Vrijdag (19 april) in de Martinus Willibrorduskerk, hun thuisbasis,  voor de eerste keer de COMODO-PASSIE ten gehore.

De COMODO-PASSIE sluit aan bij de traditie van de Passies, maar ook bij de Passion. De COMODO-PASSIE is bedoeld voor een uitvoering in de kerk in de Stille Week.

Er zijn geen acteurs en artiesten maar gedreven leden van een koor dat het lijdensverhaal zingend en lezend voordraagt.

De COMODO-PASSIE heeft duidelijk een begin en een eind. Bij het begin wordt een kaars aangestoken die bij het eind wordt gedoofd. Sommige liederen zijn Engelstalig, andere in het Nederlands, passend bij COMODO. Het gaat zowel om bestaande liederen als om speciaal voor de COMODO-PASSIE geschreven liederen.

We hopen dat u komt luisteren:

Op vrijdag 19 april 2019 in de Martinus-Willibrordus kerk aan de Noorderstraat 154 te Sappemeer

De entree is vanaf 19.30. De aanvang is om 20.00 uur.

De entree is vrij. Na afloop is er bij de uitgang een collecte voor de gemaakte onkosten. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Groet

Jan Scholtalbers

flyer comodo passie definitief (002)