Kom naar het Kindje Wiegen

Kerstactiviteit – Kom naar het Kindje Wiegen en krijg samen met alle kinderen het kerstgevoel!
Vlak voor kerstavond willen wij samen met de kinderen het kerstverhaal vertellen en samen liedjes zingen bij de kerststal in onze kerk. In een half uur tot drie kwartier zingen wij samen met de kinderen een aantal bekende kerstliedjes zoals Dag Ster grote Ster, Midden in de winternacht, O dennenboom, Stille nacht Heilige nacht, waarbij de kinderen met sambaballen, triangel en tamboerijn ook meedoen met muziek maken (neem gerust ook je eigen instrument mee!). Intussen vertellen wij het kerstverhaal over de geboorte van het Kindje Jezus in de stal en mogen de kinderen uitgebreid kijken in de kerststal.

Het is geen vastomlijnde viering maar een gezellig samenzijn. Wij hopen jullie allemaal te zien op zondag 24 december om 16.15h in de kerk!

Namens de Kinderwoorddienstgroep geloofsgemeenschap in Veendam.

Voor wie: kinderen tussen 3 en 7 en oudere kinderen, ouders, opa’s en oma’s en overige geïnteresseerden
Waar: in de Rooms Katholieke kerk (Boven Oosterdiep 79)
Wanneer: zondag 24 december van 16.15h tot ca 17.00h, inloop om 16.00h
Vragen: stuur een email naar geloofsgemeenschapveendam@netvisit.nl