OPPEPPERTJE CARITASINSTELLING

Het project “OPPEPPERTJE”  van de Caritasinstelling is bedoeld om een opbeurend steuntje te geven aan mensen die dat even nodig hebben.

Het gaat vaak om kleine dingen, zoals een bosje bloemen, wat aandacht, een aardigheidje enz.

Onlangs hebben we enkele mensen, die tijdelijk revalideren in zorginstelling Oldwolde ,  een paar knotten wol cadeau gedaan. Om hun tijd daar wat te veraangenamen. Het toverde een blijde lach op hun gezicht.

Ook hebben we de brei en haakclub in Finsterwolde een pakketje wol gebracht.

Deze club mensen maken cadeauartikelen voor de verkoop. De opbrengst hiervan gaat naar de ouders van de 5 jarige Geuko Lange uit Winschoten. Geuko heeft de  ziekte AFM, die alleen met een kostbare behandeling vanuit Amerika geholpen kan worden.

Kent u mensen in uw omgeving, die ook weleens een “Oppeppertje” van ons kunnen gebruiken, neem dan contact op met de Caritasinstelling Norbertusparochie

Email:caritas@heiligenorbertusparochie.nl

Telefoon 06-55964704