di
Pastor Bernard Buit: 0598-470712
mrt 6 @ 00:00 – mrt 17 @ 23:59
Pastor Bernard Buit: 0598-470712

Voor dringende pastorale hulp kunt u contact opnemen met
Pastor B.J.J. Buit, pr: (0598) 47 07 12.

Onder dringende pastorale hulp wordt verstaan:

• aanvraag van ziekenzalving
  • overlijden
  • crisissituaties
Viering Hoogezand-Sappemeer @ St. Jozef Woon- en Zorgcentrum Sappemeer
mrt 6 @ 09:30

Elke dinsdagochtend is er om 9.30 uur een viering in de kapel van Huize St. Jozef in Sappemeer (Noorderstraat 142), m.u.v. 27 Maart 2018.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
mrt 6 @ 10:00 – 11:30

Op dinsdagmorgen staan in Veendam de kerkdeuren open van 10.00 uur tot 11.30 uur voor iedereen.

Open Deur Oude Pekela @ RK kerk Sint Willibrordus Oude Pekela
mrt 6 @ 14:00 – 16:00

De St Willibrorduskerk in Oude Pekela is elke eerste dinsdag van de maand geopend, van 14.00 uur tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Meditatieviering Veendam veertigdagentijd @ RK kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
mrt 6 @ 19:00

Ook dit jaar zijn er weer meditatievieringen tijdens de veertigdagentijd.

Deze korte vieringen zijn laagdrempelig in de sfeer van bidden, stilte en muziek.

De viering vindt plaats in de kerk.

Meditatieviering Winschoten veertigdagentijd @ Kapel RK kerk St. Vitus Winschoten
mrt 6 @ 19:00

Ook dit jaar zijn er weer meditatievieringen tijdens de veertigdagentijd.

de viering vindt plaats in de kapel van de kerk.

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
mrt 7 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

Viering Veendam @ Woon- en Zorgcentrum Huize St. Franciscus Veendam
mrt 7 @ 18:30

Elke woensdagavond is er om 18.30 uur een viering in de kapel van Huize St. Franciscus in Veendam (Bernhardlaan 56), m.u.v. 28 Maart 2018

do
Viering Winschoten @ Kapel RK kerk St. Vitus te Winschoten
mrt 8 @ 19:00

Elke donderdagavond om 19.00 uur is er een viering in de kapel van de kerk, m.u.v. 10 en 17 mei

vr
Viering Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
mrt 9 @ 09:30

Elke vrijdagochtend is er om 9.30 uur een viering in de oude Sacristie van de kerk m.u.v. 30 maart 2018.

Open Deur Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
mrt 9 @ 13:30 – 16:00

Elke vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur zijn de kerkdeuren van de St. Vituskerk geopend voor iedereen die wil binnenkomen. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen.

za
Paasmandjes @ Maria ten Hemelopneming Veendam
mrt 10 @ 15:00 – 16:30

Paasmandjes maken voor de bewoners van St. Fransiscus

Graag opgave voor het paasmandje maken uiterlijk 5 maart

Eucharistieviering, Boeteviering @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
mrt 10 @ 19:00

Eucharistieviering, Boeteviering

Zaterdag 10 maart 2018 om 19.00 uur in de RK kerk Maria ten Hemelopneming te Veendam.
Koor: Herenkoor

Boete en verzoening

In de Veertigdagentijd is het een goed gebruik om stil te staan bij het feit dat we maar kleine mensen zijn. Kleine mensen die niet altijd hun best doen om op een goede manier met God, met onze naaste en met onszelf om te gaan. Soms doen we anderen pijn. Doen we de samenleving te kort.

Met Pasen vieren we dat God onze tekortkomingen niet het laatste woord gunt. God Zelf heeft het laatste woord en dat woord is goed en liefdevol.
In de boetevieringen komen twee punten duidelijk naar voren: het erkennen van onze fouten en het vertrouwen dat God ons steeds wil vergeven en opnieuw met ons wil beginnen.

Zo kan het in alle opzichten Pasen worden.

Naast de boetevieringen is er ook de mogelijkheid om het sacrament van boete en verzoening te ontvangen.

zo
Eucharistieviering, Boeteviering @ Sint Willibrordus Oude Pekela
mrt 11 @ 09:30

Eucharistieviering, Boeteviering

Zondag 11 maart 2018 om 09.30 uur in de RK kerk Sint Willibrordus te Oude Pekela.
Koor: gemengd koor

Voor een gesprek kunt u ook contact opnemen met de pastores.

Eucharistieviering, Boeteviering, Kinderwoorddienst @ HH. Martinus-Willibrordus Hoogezand-Sappemeer
mrt 11 @ 10:00

Eucharistieviering, Boeteviering, Kinderwoorddienst

Zondag 11 maart 2018 om 10.00 uur in de RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.
Voorganger: pastor v/d wal
Koor: Internos

Bijzonderheden: Crèche

Eucharistieviering, Boeteviering @ Sint Vitus Winschoten
mrt 11 @ 11:00

Eucharistieviering, Boeteviering

Zondag 11 maart 2018 om 11.00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.
Koor: St. Caeciliakoor

Bijzonderheden: Crèche

di
Viering Hoogezand-Sappemeer @ St. Jozef Woon- en Zorgcentrum Sappemeer
mrt 13 @ 09:30

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
mrt 13 @ 10:00 – 11:30

mrt 13 @ 19:00

Ook dit jaar zijn er weer meditatievieringen tijdens de veertigdagentijd.

De viering vindt plaats in de kerk.

mrt 13 @ 19:00

Ook dit jaar zijn er weer meditatievieringen tijdens de veertigdagentijd.

de viering vindt plaats in de kapel van de kerk.