do
Informatie reis naar Jordanië en Israël @ pastorie van Winschoten
jan 24 @ 20:00

Informatiebijeenkomst reis naar Jordanië en Israël

Pastor Bernard Buit organiseert van 11 tot en met 22 juni 2019 een rondreis door Jordanië en Israël. In Jordanië wordt een bezoek gebracht aan Petra de voormalige hoofdstad van de Nabateeërs welke is uitgehakt in de rotsen. We brengen een bezoek aan de berg Nebo, vanwaar Mozes het Beloofde Land mocht zien. Israël is het Heilige Land: een land vol verhalen en geschiedenis.  Israël is een bestemming die veel mensen minstens één keer in hun leven willen bezoeken. Nergens ter wereld is de Bijbelse sfeer zo tastbaar aanwezig en leven verschillende geloofsgemeenschappen zo dicht bij elkaar. Tijdens deze uitgebreide rondreis bezoekt u veel plaatsen uit de Evangeliën en komen veel verhalen opnieuw tot leven.

Op donderdag 24 januari 2019 om 20.00 uur is er een informatiebijeenkomst over deze reis in de pastorie van Winschoten, Langestraat 75, 9671 PC  Winschoten. Voor deze bijeenkomst bent u van harte uitgenodigd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met pastor Bernard Buit: pastorbuitveendam@netvisit.nl of tel.: 0598-470712.

zo
Snertwandeling Winschoten @ Geloofgemeenschap Sint Vitus Winschoten
jan 27 @ 09:30 – 11:30

Snertwandeling Winschoten

Een goed begin is het halve werk

Op zondag 27 januari 2019 wandelen we na de viering het nieuwe jaar in. We zijn het nieuwe jaar al wel begonnen op 1 januari maar…………

Om aan te tonen dat we in 2019 het goede voornemen hebben veel aan beweging te doen, wandelen we tot we de snert ruiken……….

U kunt zich tot 22 januari voor de “snertwandeling” opgeven.

De opgavelijst ligt in januari achter in de kerk.

Geef ook even aan wanneer u vegetarische erwtensoep prefereert.

U kunt zich ook aanmelden per mail of telefonisch.

zo
Parochiële bedevaart Heede @ St. Petrus Kirche
mei 19 @ 14:00

Parochiële bedevaart Heede

Zondag 19 mei 2019 om 14:00 uur in de St. Petrus Kirche Heede.
Voorganger: Pastor Buit