feb
di
Viering Hoogezand-Sappemeer @ St. Jozef Woon- en Zorgcentrum Sappemeer
feb 27 @ 09:30

Elke dinsdagochtend is er om 9.30 uur een viering in de kapel van Huize St. Jozef in Sappemeer (Noorderstraat 142), m.u.v. 26 december 2017.

Meditatieviering Veendam veertigdagentijd @ RK kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
feb 27 @ 19:00

Ook dit jaar zijn er weer meditatievieringen tijdens de veertigdagentijd.

Deze korte vieringen zijn laagdrempelig in de sfeer van bidden, stilte en muziek.

De viering vindt plaats in de kerk.

Meditatieviering Winschoten veertigdagentijd @ Kapel RK kerk St. Vitus Winschoten
feb 27 @ 19:00

Ook dit jaar zijn er weer meditatievieringen tijdens de veertigdagentijd.

de viering vindt plaats in de kapel van de kerk.

feb
wo
Viering Veendam @ Woon- en Zorgcentrum Huize St. Franciscus Veendam
feb 28 @ 18:30

Elke woensdagavond is er om 18.30 uur een viering in de kapel van Huize St. Franciscus in Veendam (Bernhardlaan 56),

do
Viering Winschoten @ Kapel RK kerk St. Vitus Winschoten
mrt 1 @ 19:00

Elke donderdagavond om 19.00 uur is er een viering in de kapel van de kerk, m.u.v. 13 april 2017 en 4 mei 2017.

vr
Viering Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
mrt 2 @ 09:30

Elke vrijdagochtend is er om 9.30 uur een viering in de oude Sacristie van de kerk m.u.v. 30 maart 2018.

za
Eucharistieviering, Boeteviering @ Sint Bonifatius Nieuwe Pekela
mrt 3 @ 19:00

Eucharistieviering, Boeteviering

Zaterdag 3 maart 2018 om 19.00 uur in de RK kerk Sint Bonifatius te Nieuwe Pekela.

Voorganger: Pastor van der Wal en R. Hoogma

Boete en verzoening

In de Veertigdagentijd is het een goed gebruik om stil te staan bij het feit dat we maar kleine mensen zijn. Kleine mensen die niet altijd hun best doen om op een goede manier met God, met onze naaste en met onszelf om te gaan. Soms doen we anderen pijn. Doen we de samenleving te kort.

Met Pasen vieren we dat God onze tekortkomingen niet het laatste woord gunt. God Zelf heeft het laatste woord en dat woord is goed en liefdevol.
In de boetevieringen komen twee punten duidelijk naar voren: het erkennen van onze fouten en het vertrouwen dat God ons steeds wil vergeven en opnieuw met ons wil beginnen.

Zo kan het in alle opzichten Pasen worden.

Naast de boetevieringen is er ook de mogelijkheid om het sacrament van boete en verzoening te ontvangen.

Woord- & Communieviering Veendam @ RK kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
mrt 3 @ 19:00

Woord- & Communieviering Veendam

Zaterdag 3 maart 2018 om 19.00 uur in de RK kerk Maria ten Hemelopneming te Veendam.
Leden v/d werkgroep

zo
Woord- & Communieviering Oude Pekela @ RK kerk Sint Willibrordus Oude Pekela
mrt 4 @ 09:30

Woord- & Communieviering

Zondag 04 maart 2018 om 09.30 uur in de RK kerk Sint Willibrordus te Oude Pekela.
Voorganger: R. Hoogma

Lezingen:

Klik hier voor de lezingen van de dag.

Eucharistieviering Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
mrt 4 @ 10:00

Eucharistieviering

Zondag 04 maart 2018 om 10.00 uur in de RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.
Voorganger: pastor v/d wal
samenzang

Woord- & Communieviering Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
mrt 4 @ 11:00

Woord- & Communieviering

Zondag 04 maart 2018 om 11.00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.
Voorganger: R. Hoogma
Samenzang

Lezingen:

di
Viering Hoogezand-Sappemeer @ St. Jozef Woon- en Zorgcentrum Sappemeer
mrt 6 @ 09:30

mrt 6 @ 19:00

Ook dit jaar zijn er weer meditatievieringen tijdens de veertigdagentijd.

De viering vindt plaats in de kerk.

mrt 6 @ 19:00

Ook dit jaar zijn er weer meditatievieringen tijdens de veertigdagentijd.

de viering vindt plaats in de kapel van de kerk.

wo
Viering Veendam @ Woon- en Zorgcentrum Huize St. Franciscus Veendam
mrt 7 @ 18:30

do
Viering Winschoten @ Kapel RK kerk St. Vitus Winschoten
mrt 8 @ 19:00

vr
Viering Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
mrt 9 @ 09:30

za
Eucharistieviering, Boeteviering @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
mrt 10 @ 19:00

Eucharistieviering, Boeteviering

Zaterdag 10 maart 2018 om 19.00 uur in de RK kerk Maria ten Hemelopneming te Veendam.
Voorganger: pastor Buit
Koor: Herenkoor

zo
Eucharistieviering, Boeteviering @ Sint Willibrordus Oude Pekela
mrt 11 @ 09:30

Eucharistieviering, Boeteviering

Zondag 11 maart 2018 om 09.30 uur in de RK kerk Sint Willibrordus te Oude Pekela.
Voorganger: pastor Buit

Voor een gesprek kunt u ook contact opnemen met de pastores.

Eucharistieviering, Boeteviering, Kinderwoorddienst @ HH. Martinus-Willibrordus Hoogezand-Sappemeer
mrt 11 @ 10:00

Eucharistieviering, Boeteviering, Kinderwoorddienst

Zondag 11 maart 2018 om 10.00 uur in de RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.
Voorganger: pastor v/d wal
Koor: Internos