Genieten van…..

Wat waren ze weer groot, en wat werden ze weer mooi!

De bolchrysanten actie voor Madre Rosetta was weer een groot succes.

Vanaf 8 september stonden ze in knop te pronken bij de teler. Mooi, stevig en met een imposante omvang. Met veel dank aan de parochies konden weer een flink aantal mensen blij gemaakt worden met deze kleurrijke herfstbloemen. Onze stichting is erg blij met de ondersteuning vanuit de kerken. Het werken met de opgave lijsten achter in de kerk, werkt goed. Soms was het wel eens puzzelen wat er precies stond en ook ontbrak wel eens een telefoonnummer. Dan werd Sherlock Holmes met zijn speciale speurdersneus ingezet en lukte het, op een na, weer om het contact met de koper te leggen.

Gezien het resultaat mogen we wel stellen dat de bolchrysantenactie een traditie geworden is.

Soms wordt er al voor de start contact opgenomen met de vraag of er dit jaar weer bolchrysanten te koop zijn. En dat is natuurlijk geweldig. Er komen steeds meer mensen bij die van horen zeggen en zien, aansluiten en ook hun bestelling plaatsen. Voor ons wat meer werk en voor het alfabetiseringsproject voor de meisjes en jonge vrouwen in Maputo in Mozambique meer financiele armslag. En daar doen we het voor!

Iedereen en allemaal heel hartelijk dank voor het aanschaffen van de bolchrysanten en daarmee de ondersteuning van het werk van Madre Rosetta. Nu nog een paar weken genieten van uw plant(en)!            Stichting Madre Rosetta hoopt ook volgend jaar weer te mogen rekenen op uw klandizie.                  Samen sterk voor deze hulp aan meisjes en vrouwen in Afrika. Voor hen een levensstap, voor ons het genot van najaarsbloemenpracht!

Bestuur Stichting Madre Rosetta