Kerst inn 14 december St. Vitus en St. Vitus in het licht

Op 14 december hebben we de traditionele Kerst Inn bij ons in de kerk, van 10.00 tot 16.00 uur. Er is dan een tentoonstelling van verschillende kerststallen, Heiligenbeelden en Mariabeelden. Als u een kerststal of andere beelden wilt tentoonstellen neem dan even contact op met Margret Pater. Verder hebben we een boekenmarkt in de kapel. Ook worden er kerststukken, kerstkransen en grafstukken verkocht.

In de kerk zijn verschillende lekkernijen te verkrijgen en niet te vergeten de befaamde kniepertjes. De opbrengst komt ten goede aan het opknappen van de pastorie.

Op vrijdag 20 december staat onze kerk weer volop in het licht. Vanaf 16.00 uur tot 21.30 uur brengt een spoor van lichtjes de bezoekers van de Langestraat via het kerkplein naar onze kerk. De kerk wordt enkel verlicht met duizenden kaarsjes. U bent van harte welkom om de kerk te bezoeken in afwachting van het wonder van Kerstmis. Ook kunt u in de pastorie bij kaarslicht genieten van een kopje koffie of warme

chocolademelk met een heerlijke lekkernij.