Kerstdiner tweede kerstdag in Winschoten

De feestdagen komen er weer aan. Dagen van gezelligheid, van elkaar ontmoeten en lekker eten. Maar dit geldt niet voor iedereen. Voor sommige mensen zijn de feestdagen moeilijke dagen waar tegenop wordt gezien. Voor hen organiseren wij op donderdag 26 december, Tweede Kerstdag, een kerstdiner op de pastorie in Winschoten, van 12.00 tot 16.00 uur. Een aantal parochianen zullen dit diner voor u bereiden. Tijdens het kerstdiner is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de kerststal te bekijken.

Dit kerstdiner wordt u aangeboden tegen een vergoeding van € 7,50.

U kunt zich tot uiterlijk 16 december hiervoor opgeven bij Clary Wetsema, 0597- 432277 en per mail: vituswinschoten@gmail.com. Of bij Margret Pater, 0597- 415368, email: margretpater@outlook.com.

Opgeven kan ook met het aanmeldingsformulier dat achter in de kerk ligt. Indien u geen vervoer heeft naar Winschoten, wilt u dit dan bij het opgeven laten weten?

We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij de voorbereidingen van dit kerstdiner en mensen die deelnemers willen brengen naar Winschoten. Wilt u meehelpen neem dan ook contact op met Clary Wetsema of Margret Pater.