Nieuwsbrief H. Norbertus Parochie

Nieuwsbrief  Vrijdag 26 juni 2020

Uitzonderlijke situatie

Beste parochianen, medegelovigen,

Met het uitbreken van de coronacrisis zijn we met elkaar in een uitzonderlijke situatie beland. Ook voor het kerkelijk leven in onze H. Norbertusparochie heeft het verstrekkende gevolgen. Alle maatregelen die de bisschoppen in Nederland eerder in verband met het coronavirus hebben afgekondigd  worden nu verlengd tot en met Pinksteren. Het was een onwerkelijke situatie om de belangrijkste week en het belangrijkste feest in ons kerkelijk jaar niet als vanouds hebben kunnen vieren. Daarom willen we de komende tijd, naast ons vertrouwde parochieblad Rots en Bron, contact met u onderhouden middels deze wekelijkse Nieuwsbrief.
We hopen op deze manier met elkaar verbonden te blijven, te inspireren en bovenal vertrouwen te houden. Wilt u op de mailinglist, dan kunt u dit doorgeven op info@heiligenorbertusparochie.nl of onderstaande contact formulier
In principe proberen we deze Nieuwsbrief op vrijdag te verspreiden.

Met hartelijke groeten, mede namens
pastor Bernard Buit

en het parochiebestuur,
pastoor Albert Buter

Voor het lezen van de nieuwsbrief klik op onderstaande link

Nieuwsbrief H. Norbertusparochie – 15

Middels onderstaand Contactformulier kunt u ons een mail versturen. Alle velden met een * zijn verplichte velden.

* Uw naam

* Uw email