Onbezorgde middag voor ouderen in Heemtuin Muntendam

De Heemtuin is een uniek landschap bestaande uit tuin en bos in Muntendam. De Heemtuin grenst aan het natuurgebied Tussen de Venen en beslaan ongeveer 50 hectare en bestaan feitelijk uit 4 te onderscheiden gebieden met   bijzondere flora en fauna.  Het onderhoud van deze tuinen wordt gedaan door verschillende groepen mensen, die hier begeleid werk vinden.  Daarnaast is er horecagelegenheid aanwezig.

Een aantal oudere parochianen van de 5 geloofsgemeenschappen van de Norbertusparochie hebben hier op 7 juli een ontmoetingsmiddag doorgebracht. Gezellig bijpraten met de andere parochianen onder het genot van een kop koffie en een taartje.   Even de benen strekken en genieten van een kort wandelingetje door de tuin.  De eikenboom van onze parochiaan werd bewonderd, deze staat daar sinds de boomplantdag  van 2018 .

Ouderen en werkgroep onbezorgde dag kijken met veel plezier terug op een gezellige middag.  Dankzij de hulp van enkele vrijwilligers werd het vervoer ook prima geregeld.