ONT-moeten Fotowedstrijd

De redactie van ROTS en BRON organiseert deze zomer wederom een fotowedstrijd. En iedereen kan meedoen.

De vakantietijd breekt aan. Een tijd van een vrijwel lege agenda, van ‘niet op tijd staan’, van niets hoeven, dus ……

ONT-moeten oftewel NIET moeten.

De redactie is heel benieuwd hoe onze lezers dat doen…. ONT-moeten.

Ligt u deze zomer in de tuin of aan het strand of het zwembad, gaat u op reis of blijft u thuis en loopt u de hele dag in uw huispak …. Er zijn vast nog een heleboel andere manieren te bedenken om te ONT-moeten.

Pak een fototoestel of een mobiel en maak een leuke, mooie, grappige foto waarop te zien is hoe en waar u/jij dat doet, ONT-moeten.

En denkt u… ik wil wel meedoen, maar niet herkenbaar in ROTS en BRON, vraag dan iemand anders om een foto van u te nemen waarop u niet herkenbaar bent. Laat uw fantasie het werk doen.

Natuurlijk horen we ook graag waar, wanneer en waarom u de foto gemaakt heeft.

Uw foto kan tot 1 september gemaild worden naar parochieblad@heiligenorbertusparochie.nl U kunt uw inzending uiteraard ook opsturen naar het postadres van de parochie (zie pag. 27)

Ook deze keer is er een prijsje beschikbaar voor de meest originele inzending.

De jury wordt wederom gevormd door ons pastoresteam.