Open Monumentendag 2019 Veendam

14 september 2019. Het thema van 2019 is Plekken van plezier.

Net als voorgaande jaren organiseren de gemeenten Pekela en Veendam gezamenlijk de plaatselijke invulling van de Open Monumentendag. Op zaterdag 14 september 2019 bent u tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom bij in verschillende opengestelde monumenten in de Veenkoloniën.

Ook onze kerk, Maria ten Hemelopneming in Veendam, is open op zaterdag 14 september 2019.

Zoveel te zien! Pekela en Veendam zijn natuurlijk iedere dag prachtig om te zien. De Open Monumentendag geeft daar een extra dimensie aan met een kijkje binnen bij verrassende en bijzondere monumenten. Het is een mooie gelegenheid voor eigenaren en beheerders om met gepaste trots met hun monument te pronken! En voor u als bezoeker is het dé kans om plekken te bezoeken waar u normaal niet zo snel komt.

Oproep!- oproep! – oproep!

Op 14 september 2019 is de jaarlijkse Monumentendag. Ook onze kerk is dan weer open.

We willen graag een tentoonstelling inrichten met oude en nieuwe doopjurken. Als u een mooie doopjurk hebt liggen en deze wilt uitlenen/beschikbaar stellen voor de tentoonstelling dan kunt u zich melden bij Roelof Sloot. Email: roelofsloot@netvisit.nl. Telefoonnr.: 06 82490442