Passiespelen Tegelen: Gaat u mee?

In de zomer van 2020 worden voor de 21e keer de Tegelse Passiespelen gehouden. Bijna 3000 acteurs, musici, koorleden en figuranten brengen in Openlucht theater “De Doolhof” in Tegelen de gloednieuwe productie ‘Hem achterna’. Een passiespel op het podium. Een unieke theaterbelevenis voor oud en jong, voor iedereen.

De Passiespelen van Tegelen worden sinds 1931 om de vijf jaar opgevoerd. Leidraad in de voorstelling is het emotionele verhaal over de laatste dagen van Jezus: van zijn glorieuze intocht in Jeruzalem en het laatste avondmaal tot zijn dood aan het kruis en zijn verrijzenis. Aan dit aloude verhaal wordt niet getornd. Toch is elke editie anders, doordat het verhaal door een nieuw artistiek team wordt verteld en meer naar het hier en nu wordt gebracht.

Bekende en nieuwe verhalen smelten in ‘Hem achterna’ samen in een groots spektakelstuk over strijd, onderdrukking en verdriet. Maar vooral ook over liefde, vriendscha, vurige hoop en een oprecht geloof in een betere wereld. Het 21e Passiespel is herkenbaar, scherp en indrukwekkend. Het zal verrassen en verbazen…………

Op zondag 5 juli 2020 gaan we ’s ochtends vroeg met een luxe touringcar naar de Passiespelen in Tegelen. De kosten voor deze dag bedragen € 65,00 per persoon. Dit is inclusief vervoer en entree.

Gaat u mee…………..

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met Pastor Bernard Buit,

tel.: 0598-47 07 12 of per email: pastorbuitveendam@netvisit.nl

 

Deel dit artikel