Roepingenweekend Jongeren in Thuine

 

Ook dit jaar (2021) gaat de groep jongeren van 18-35 jaar (de ‘roepingengroep’) weer naar de kloostergemeenschap van Thuine (Duitsland). Dit keer in het weekend van 20-22 augustus. We hebben een vergelijkbaar programma als vorig jaar bepaald. Ook deze keer worden gastsprekers afgewisseld door catechese en samen discussiëren. De gastsprekers zijn:

Sander & Jolanda Hof (diaken in Stadskanaal, met zijn echtgenote), een kloosterzuster, en Gerry Conen (werkzaam bij Jong Katholiek en gehuwd).

Het programma start vrijdag 20 augustus tussen 17.00-18.30 uur met de inloop en verdeling van kamers. NB.: De regels omtrent inreizen worden aangepast bij veranderende regelgeving. Het programma eindigt zondagmiddag om 15:00 uur.

Voor vervoer naar Thuine gaan we carpoolen zoals het grootste deel van de roepingengroep vorig jaar ook gedaan heeft. Opgave voor het weekend en voor carpoolen via: https://forms.gle/6Cwi4S2hBLqfjY4q8

Nieuw: Roepingenavonden!

Mocht je niet meekunnen dit weekend of andere verplichtingen hebben, niet getreurd!  Pastoor Tjitze Tjepkema biedt elke 3e vrijdag van de maand vanaf 18.00 uur in de kerk van Heerenveen een heuse roepingenavond! Op die avond wordt de heilige mis gevolgd door opbouwende catechese, geïnspireerd door de boeken ‘God Roept’ en de ‘Youcat’.

Data roepingenweekend en roepingenavonden:

20-22 augustus: roepingenweekend (Thuine)

Roepingenavonden in Heerenveen:

  • 17 september
  • 15 oktober
  • 19 november
  • 17 december

Hopelijk doen jullie mee met onze toffe acties en evenementen, en bidden jullie voor roepingen in ons prachtige bisdom en voor je eigen roeping!

Tot snel bij een van onze activiteiten!

Organisatie roepingengroep,

Johan Krijnsen, mede namens bisschop Van den Hout en pastoor Tjitze T. Tjepkema

Meer weten? Neem contact op met Johan Krijnsen: M 06-25248674 of via de mail: johankrijnsen@hotmail.com

Deel dit artikel