Startviering en installatie van pastoor Albert Buter

Op zondag 22 september vindt onze jaarlijkse startviering  plaats in Veendam.

Tijdens en rondom deze startviering staan vier woorden centraal:

Ontmoeten – informeren – vieren – kennismaken

Ontmoeten:

We beginnen deze dag om 12.00 uur met een brunch in de Mgr. Bekkersschool (Prins Bernhardlaan 87) en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Samen eten is de manier bij uitstek om elkaar te leren kennen. Na het succes van vorig jaar willen we u als parochiaan weer vragen om hartige taarten en broodjes te bakken of hapjes, (fruit) salades te maken voor de brunch.

Informeren:

Het parochiebestuur zal tijdens de brunch een presentatie geven over de plannen van het komende seizoen.

Vieren:

Onze Bisschop Mgr. Ron van den Hout zal voorgaan in de startviering en zal Albert Buter installeren als nieuwe pastoor van onze parochie. De viering begint om 14.30 uur in de parochiekerk van Veendam.

Kennismaken:

Na afloop van de viering kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met Pastoor Albert Buter in de Mgr. Bekkersschool.