Zomer

De zomerperiode is aangebroken.

Het jaar is alweer ‘halverwege’.

De tijd vliegt voorbij.

In deze periode nemen we tijd om bij te tanken, even afstand te nemen van het ‘gewone’ leven en uit te rusten. Ook in de parochie worden veel activiteiten nu even op een laag pitje gezet.

De redactie van ROTS en BRON gaat een kleine twee maanden genieten van een wel verdiende rust om daarna, half augustus, weer enthousiast aan de tweede helft van het jaar te beginnen.

Ik wil u nog even wijzen op het artikel ‘De uitdaging’. Het is de bedoeling om van de inzendingen een maandelijks terugkerend item te maken, waarin we onze, en ook andere, kerken wat beter leren kennen. Ik hoop dat u ons wilt helpen.

Gun uzelf de rust en tijd om te ontspannen en te genieten van een mooie zomervakantie, thuis dan wel  onderweg. Hopelijk met veel zon en niet al te veel regen. Van dat laatste hebben we de afgelopen tijd wel genoeg gehad.

Marga Vincenten