Pastor Nellie Hamersma-Sluis
jan 26 @ 00:00 – feb 22 @ 23:59
Pastor Nellie Hamersma-Sluis

Voor dringende pastorale hulp kunt u contact opnemen met
Pastor Nellie Hamersma-Sluis: (0596) 85 51 28

Onder dringende pastorale hulp wordt verstaan:

• aanvraag van ziekenzalving
  • overlijden
  • crisissituaties
feb 9 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ Parochiezaal, RK kerk St. Vitus Winschoten
feb 9 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
feb 10 @ 10:00 – 17:00

za
feb 11 @ 10:00 – 17:00

Woord- & Communieviering, Nieuwe Pekela @ RK kerk Sint Bonifatius Nieuwe Pekela
feb 11 @ 19:00

Pastor Hamersma

Gemengd Koor

Klik hier voor de lezingen van de dag.

zo
Eucharistieviering, Gregoriaans, Veendam @ Maria ten Hemelopneming Veendam
feb 12 @ 09:30

Pastoor Buter

Herenkoor

Klik hier voor de lezingen van de dag.

feb 12 @ 10:00 – 17:00

ma
feb 13 @ 10:00 – 17:00

di
Eucharistieviering, doordeweekse viering, Hoogezand-Sappemeer @ Parochiezaal, RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
feb 14 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

De viering in de kapel van St.Jozef worden verplaatst naar de kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
feb 14 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
feb 14 @ 10:00 – 17:00

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
feb 15 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

feb 15 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
feb 15 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

KVG avond @ MFC de Binding
feb 15 @ 19:30

Nieuws van het KVG
Op woensdag 15 februari is er een avond van het KVG.
De heer Jos Dekker van de zedenpolitie is weer bereid gevonden om ons deze avond voorlichting te geven over zijn werk en over kindermishandeling.
Aanvang 19.30 uur in MFC De Binding
Het KVG-bestuur

feb 16 @ 10:00 – 17:00

feb 16 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
feb 17 @ 10:00 – 17:00