aug 17 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

aug 17 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

do
aug 18 @ 10:00 – 17:00

vr
aug 19 @ 10:00 – 17:00

za
aug 20 @ 10:00 – 17:00

zo
aug 21 @ 10:00 – 17:00

ma
aug 22 @ 10:00 – 17:00

di
Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
aug 23 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
aug 23 @ 10:00 – 17:00

aug 24 @ 09:30 – 12:00

aug 24 @ 10:00 – 17:00

do
aug 25 @ 10:00 – 17:00

vr
aug 26 @ 10:00 – 17:00

za
aug 27 @ 10:00 – 17:00

zo
aug 28 @ 10:00 – 17:00

ma
aug 29 @ 10:00 – 17:00

di
Eucharistieviering, doordeweekse viering, Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
aug 30 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

De viering in de kapel van St.Jozef worden verplaatst naar de kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
aug 30 @ 10:00 – 11:30