do
apr 28 @ 10:00 – 17:00

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
apr 28 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
apr 29 @ 10:00 – 17:00

za
apr 30 @ 10:00 – 17:00

zo
mei 1 @ 10:00 – 17:00

ma
mei 2 @ 10:00 – 17:00

di
Eucharistieviering, doordeweekse viering, Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
mei 3 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

De viering in de kapel van St.Jozef worden verplaatst naar de kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
mei 3 @ 10:00 – 11:30

mei 3 @ 10:00 – 17:00

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
mei 4 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

mei 4 @ 10:00 – 17:00

Open deur.

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
mei 4 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

do
mei 5 @ 10:00 – 17:00

mei 5 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
mei 6 @ 10:00 – 17:00

za
mei 7 @ 10:00 – 17:00

zo
mei 8 @ 10:00 – 17:00

ma
mei 9 @ 10:00 – 17:00

di
mei 10 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
mei 10 @ 10:00 – 11:30