zo
aug 28 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

ma
aug 29 @ 10:00 – 17:00

di
Eucharistieviering, doordeweekse viering, Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
aug 30 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

De viering in de kapel van St.Jozef worden verplaatst naar de kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
aug 30 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
aug 30 @ 10:00 – 17:00

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
aug 31 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

aug 31 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
aug 31 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

do
Pastoor Albert Buter
sep 1 @ 00:00 – sep 28 @ 23:59
Pastoor Albert Buter

Voor dringende pastorale hulp kunt u contact opnemen met
Pastoor Albert Buter: (0598) 85 18 61.

Onder dringende pastorale hulp wordt verstaan:

• aanvraag van ziekenzalving
  • overlijden
  • crisissituaties
sep 1 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
sep 1 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
sep 2 @ 10:00 – 17:00

za
sep 3 @ 10:00 – 17:00

zo
sep 4 @ 10:00 – 17:00

ma
sep 5 @ 10:00 – 17:00

di
sep 6 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
sep 6 @ 10:00 – 11:30