do
Pastoor Albert Buter
mei 26 @ 00:00 – jun 22 @ 23:59
Pastoor Albert Buter

Voor dringende pastorale hulp kunt u contact opnemen met
Pastoor Albert Buter: (0598) 85 18 61.

Onder dringende pastorale hulp wordt verstaan:

• aanvraag van ziekenzalving
  • overlijden
  • crisissituaties
di
Eucharistieviering, doordeweekse viering, Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
mei 31 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

De viering in de kapel van St.Jozef worden verplaatst naar de kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
mei 31 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
mei 31 @ 10:00 – 17:00

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
jun 1 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

jun 1 @ 10:00 – 17:00

Open deur.

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
jun 1 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

do
jun 2 @ 10:00 – 17:00

Open deur.

Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
jun 2 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
jun 3 @ 10:00 – 17:00

za
jun 4 @ 10:00 – 17:00

Open deur.

Pinksteren, Eucharistieviering,Kinderwoorddienst, Veendam @ RK kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
jun 4 @ 19:00

Eucharistieviering,  Kinderwoorddienst,

Zaterdag 4 juni  19:00 uur in de RK kerk Maria ten Hemelopneming te Veendam.

Pastoor Buter

Klik hier voor de lezingen van de dag.

zo
jun 5 @ 10:00 – 17:00

ma
jun 6 @ 10:00 – 17:00

di
jun 7 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
jun 7 @ 10:00 – 11:30

jun 7 @ 10:00 – 17:00

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
jun 8 @ 09:30 – 12:00

jun 8 @ 10:00 – 17:00

jun 8 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.