di
Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
jul 26 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
jul 26 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
jul 27 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

jul 27 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
jul 27 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

do
jul 28 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
jul 28 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
jul 29 @ 10:00 – 17:00