Woord- & Communieviering, Nieuwe Pekela @ RK kerk Sint Bonifatius Nieuwe Pekela
aug 14 @ 09:30

Woord- & Communieviering,

Zondag 14 augustus  om 09:30 uur in de RK kerk Sint Bonifatius te Nieuwe Pekela.

Pastor Hamersma

Klik hier voor de lezingen van de dag.

aug 14 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

ma
aug 15 @ 10:00 – 17:00

di
Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
aug 16 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
aug 16 @ 10:00 – 17:00

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
aug 17 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

aug 17 @ 10:00 – 17:00

do