Pastor Bert van der Wal, pr

Pastoor L.R. van der Wal

Telefoon: (0598) 85 18 61

• Eerst aanspreekbare voor de geloofsgemeenschappen van Hoogezand/Sappemeer, Oude Pekela en Nieuwe Pekela.
  • Eerst aanspreekbare voor Persoonlijk pastoraat in deze drie geloofsgemeenschappen (huisbezoek).

Werkvelden
  • Liturgie (Eucharistievieringen, Liturgisch Rooster, speciale vieringen, toeleiding voor de Pastoraatgroepen en Werkgroep(en)- Liturgie)
  • Sacramentenbediening
  • Catechese (in samenwerking met catechese werkgroepen, R.K. scholen, eerste Heilige Communie, Vormsel, Doop, Huwelijk etc.)
  • Werkgroep Vorming
  • Bestuurlijk (Parochiebestuursvergadering)
  • Persoonlijk pastoraat (in samenwerking met Pastoraatsgroep)
  • Contacten met de R.K. Scholen aldaar

Pastor Bernhard Buit, pr

Pastor B.J.J. Buit, pr

Telefoon: (0598) 47 07 12

• Eerst aanspreekbare voor de geloofsgemeenschappen van Veendam en Winschoten.
  • Eerst aanspreekbare voor Persoonlijk pastoraat in deze twee geloofsgemeenschappen (huisbezoek).
  • Contact met de R.K. Scholen aldaar.

Werkvelden
  • Sacramentenbediening
  • Diaconie
  • Jeugd en Jongeren
  • Gemeenschapsopbouw (waaronder website/parochiebladen)
  • Oecumene
  • Persoonlijk pastoraat (in samenwerking met Pastoraatsgroep)
  • Toehoorder parochiebestuursvergaderingen

Beide pastores willen hun bijdrage leveren in / voor de Oecumene binnen de duidelijk omschreven kaders van het mogelijke en geoorloofde.

• Een van de twee pastores heeft de zgn. weekbeurt voor het behartigen van uitvaarten en noodpastoraat
  • De pastores hebben een aantal keren per jaar vrij weekend

Alle activiteiten en werkvelden van de beide pastores gaan in samenspraak / -werking met de diverse werkgroepen. Er zal een grote mate van overleg tussen hen gaan plaatsvinden.