do
Pastor Nellie Hamersma-Sluis
nov 24 @ 00:00 – dec 21 @ 23:59
Pastor Nellie Hamersma-Sluis

Voor dringende pastorale hulp kunt u contact opnemen met
Pastor Nellie Hamersma-Sluis: (0596) 85 51 28

Onder dringende pastorale hulp wordt verstaan:

• aanvraag van ziekenzalving
  • overlijden
  • crisissituaties
za
Kerstmarkt @ HH. Martinus-Willibrordus Hoogezand-Sappemeer
dec 10 @ 10:00 – 16:00
Kerstmarkt @ Sint Vitus Winschoten
dec 10 @ 10:00 – 16:00
dec 10 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

Eucharistieviering, Nieuwe Pekela @ RK kerk Sint Bonifatius Nieuwe Pekela
dec 10 @ 19:00

Eucharistieviering,

Zaterdag 10 december om 19.00 uur in de RK kerk Sint Bonifatius te Nieuwe Pekela.

Pastoor Buter

Gemengd Koor

Klik hier voor de lezingen van de dag.

zo
Eucharistieviering, Veendam @ Maria ten Hemelopneming Veendam
dec 11 @ 09:30

Eucharistieviering,

Zondag 11 december 09:30 uur  in de RK kerk Maria ten Hemelopneming te Veendam.

Pastoor Buter

Dameskerkkoor

Klik hier voor de lezingen van de dag.

dec 11 @ 10:00 – 17:00

ma
dec 12 @ 10:00 – 17:00

di
Eucharistieviering, doordeweekse viering, Hoogezand-Sappemeer @ Parochiezaal, RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
dec 13 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

De viering in de kapel van St.Jozef worden verplaatst naar de kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
dec 13 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
dec 13 @ 10:00 – 17:00

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
dec 14 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

dec 14 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
dec 14 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

Adventsavond @ MFC de Binding
dec 14 @ 19:30

Adventsavond

Op woensdag 14 december is de heer Nijkeuter bij ons aanwezig en hij zal deze adventsavond verzorgen met verhalen, legendes en tradities rondom kerst

Ook zal er wederom een verloting worden gehouden en met een hapje en drankje zal het deze avond niet aan kerstsfeer ontbreken

Aanvang 19.30 uur in MFC De Binding

ledereen is van harte welkom

do
dec 15 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ Parochiezaal, RK kerk St. Vitus Winschoten
dec 15 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
dec 16 @ 10:00 – 17:00