do
Pastor Nellie Hamersma-Sluis
nov 24 @ 00:00 – dec 21 @ 23:59
Pastor Nellie Hamersma-Sluis

Voor dringende pastorale hulp kunt u contact opnemen met
Pastor Nellie Hamersma-Sluis: (0596) 85 51 28

Onder dringende pastorale hulp wordt verstaan:

• aanvraag van ziekenzalving
  • overlijden
  • crisissituaties
di
Eucharistieviering, doordeweekse viering, Hoogezand-Sappemeer @ Parochiezaal, RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
dec 13 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

De viering in de kapel van St.Jozef worden verplaatst naar de kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
dec 13 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
dec 13 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
dec 14 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

dec 14 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
dec 14 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

Adventsavond @ MFC de Binding
dec 14 @ 19:30

Adventsavond

Op woensdag 14 december is de heer Nijkeuter bij ons aanwezig en hij zal deze adventsavond verzorgen met verhalen, legendes en tradities rondom kerst

Ook zal er wederom een verloting worden gehouden en met een hapje en drankje zal het deze avond niet aan kerstsfeer ontbreken

Aanvang 19.30 uur in MFC De Binding

ledereen is van harte welkom

do
dec 15 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ Parochiezaal, RK kerk St. Vitus Winschoten
dec 15 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
dec 16 @ 10:00 – 17:00

Vitus in het licht @ RK kerk St. Vitus Winschoten
dec 16 @ 16:00 – 21:30
za
dec 17 @ 10:00 – 17:00

Eucharistieviering, Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
dec 17 @ 19:00

Eucharistieviering,

Zaterdag 17 december 19:00  uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

Pastoor Buter

St. Caeciliakoor

Klik hier voor de lezingen van de dag.

Volkskerstzang @ Willibrordus Oude Pekela
dec 17 @ 19:00

Op zaterdag 17 december zal er weer een Volkskerstzang zijn in Sint Willibrordus Oude Pekela.

Het Groninger Christelijk Mannenkoor Albatros heeft ons op de hoogte gebracht dat ze, na drie jaar, eindelijk weer hun liederen ten gehore mogen brengen tijdens de Volkskerstzang. De Christelijke Muziek vereniging Excelsior zal hen begeleiden en is dan dus ook weer van de partij.

Wij zijn ontzettend verheugd dit mee te delen aan u allen en hopen dat de kerk weer ouderwets gevuld zal zijn, waarbij wij samen weer kunnen genieten van de prachtige muziek en de gezangen. Vooral de samenzang zal weer voor het nodige kippenvel zorgen.

Albatros hoopt dat ze hierdoor mensen ook warm kunnen maken om zich aan te sluiten bij hun koor.

zo
Eucharistieviering, Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
dec 18 @ 09:30

Eucharistieviering,

Zondag 19 december om 09.30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Pastoor Buter

Samenzang

Klik hier voor de lezingen van de dag.

dec 18 @ 10:00 – 17:00

ma
dec 19 @ 10:00 – 17:00

di
dec 20 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
dec 20 @ 10:00 – 11:30