do
Pastor Nellie Hamersma-Sluis
sep 29 @ 00:00 – okt 26 @ 23:59
Pastor Nellie Hamersma-Sluis

Voor dringende pastorale hulp kunt u contact opnemen met
Pastor Nellie Hamersma-Sluis: (0596) 85 51 28

Onder dringende pastorale hulp wordt verstaan:

• aanvraag van ziekenzalving
  • overlijden
  • crisissituaties
zo
Eucharistieviering, Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
okt 2 @ 09:30

Eucharistieviering,

Zondag 2 oktober  09:30  uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

Pastoor Buter

St. Vituskoor

Bijzonderheden: Crèche

Woord- & Communieviering, Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
okt 2 @ 09:30

Woord- & Communieviering,

Zondag 2 oktober  09.30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Leden van de werkgroep

Samenzang

okt 2 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

Marialof, Veendam @ RK kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
okt 2 @ 16:00

Marialof,

Zondag 2 oktober  16:00  uur in de RK kerk Maria ten Hemelopneming te Veendam.

Pastoor Buter

Herenkoor

ma
okt 3 @ 10:00 – 17:00

di
Eucharistieviering, doordeweekse viering, Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
okt 4 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

De viering in de kapel van St.Jozef worden verplaatst naar de kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
okt 4 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
okt 4 @ 10:00 – 17:00

Rozenhoedje bidden @ Sint Vitus Winschoten
okt 4 @ 19:00

Rozenhoedje bidden

– Winschoten

Dinsdag 4, 11, 18, 25 oktober

Aanvang 19.00 uur

Oktober is, na de maand mei, de tweede Mariamaand. Het is een uitbreiding van het liturgische feest van Maria Koningin van de Rozenkrans op 7 oktober. Deze viering werd ingesteld door de heilige paus Pius V in 1571 ter nagedachtenis aan de zeeslag bij Lepanto (Griekenland). Hier versloegen, op 7 oktober, de christelijke troepen de Ottomanen. Paus Pius V schreef de overwinning toe aan de hulp van Maria verkregen door het bidden van de rozenkrans.

Wanneer je één keer het gebedssnoer bidt, dan heb je een rozenhoedje gebeden. Dit bestaat uit het kruisteken, de geloofsbelijdenis, drie Weesgegroetjes en vijf tientjes van telkens een Onze Vader, tien Weesgegroetjes en het Eer aan de Vader. Bij elk tientje kan je mediteren over een mysterie van de rozenkrans. Afsluiten doe je met het kruisteken. Om de rozenkrans te bidden, ga je vier keer het gebedssnoer rond.

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
okt 5 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

okt 5 @ 10:00 – 17:00

Rozenhoedje bidden @ HH. Martinus-Willibrordus, Hoogezand-Sappemeer
okt 5 @ 10:00

Rozenhoedje bidden

– Hoogezand-Sappemeer

Woensdag 5, 12, 19, 26 oktober

Aanvang 10.00 uur

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
okt 5 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

do
okt 6 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
okt 6 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
okt 7 @ 10:00 – 17:00