Pastoor Albert Buter
okt 27 @ 00:00 – nov 23 @ 23:59
Pastoor Albert Buter

Voor dringende pastorale hulp kunt u contact opnemen met
Pastoor Albert Buter: (0598) 85 18 61.

Onder dringende pastorale hulp wordt verstaan:

• aanvraag van ziekenzalving
  • overlijden
  • crisissituaties
wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
nov 2 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

nov 2 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
nov 2 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

nov 3 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ Parochiezaal, RK kerk St. Vitus Winschoten
nov 3 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
nov 4 @ 10:00 – 17:00

za
nov 5 @ 10:00 – 17:00

zo
nov 6 @ 10:00 – 17:00

ma
nov 7 @ 10:00 – 17:00

di
Eucharistieviering, doordeweekse viering, Hoogezand-Sappemeer @ Parochiezaal, RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
nov 8 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

De viering in de kapel van St.Jozef worden verplaatst naar de kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
nov 8 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
nov 8 @ 10:00 – 17:00

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
nov 9 @ 09:30 – 12:00

nov 9 @ 10:00 – 17:00

nov 9 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

do
Bijeenkomst: Titus Brandsma: christen zijn in woord en daad @ HH. Martinus-Willibrordus, Hoogezand-Sappemeer
nov 10 @ 10:00 – 12:00

Titus Brandsma: christen zijn in woord en daad

Hoe maak je als christen in het leven van alle dag de Bijbelse boodschap van “bevrijdend handelen” waar? In twee bijeenkomsten wisselen we over deze vraag van gedachten. Wij lezen en verkennen enkele teksten uit de bijbel en laten ons inspireren door het leven en het werk
van Titus Brandsma die op 15 mei door paus Franciscus heilig werd verklaard. (De teksten die we gebruiken worden ter plekke uitgedeeld)

Begeleider is Wil van den Broek, theoloog; zij was lerares, identiteitsbegeleider op RK basisscholen en docent bij de pastorale school van het bisdom.

Data en tijd: donderdag 10 en 17 november van 10.00-12.00 uur.
Locatie: parochiezaal Sappemeer
Kosten: € 10,00 (exclusief koffie/thee)

Opgave voor 1 november bij Els van der Tuin, tel.: 0598 32 48 28, ebmvdtuin@ziggo.nl of via leerhuisstadenommelanden@gmail.com tel.: 06 – 17 89 66 73.

nov 10 @ 10:00 – 17:00

nov 10 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
nov 11 @ 10:00 – 17:00