do
Pastoor Albert Buter
sep 1 @ 00:00 – sep 28 @ 23:59
Pastoor Albert Buter

Voor dringende pastorale hulp kunt u contact opnemen met
Pastoor Albert Buter: (0598) 85 18 61.

Onder dringende pastorale hulp wordt verstaan:

• aanvraag van ziekenzalving
  • overlijden
  • crisissituaties
di
Eucharistieviering, doordeweekse viering, Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
sep 20 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

De viering in de kapel van St.Jozef worden verplaatst naar de kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
sep 20 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
sep 20 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
sep 21 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

sep 21 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
sep 21 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

do
sep 22 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
sep 22 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
sep 23 @ 10:00 – 17:00

za
sep 24 @ 10:00 – 17:00

zo
sep 25 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Startviering, Kinderwoorddienst, Pekela @ RK kerk Sint Willibrordus te Oude Pekela
sep 25 @ 11:00

Startviering,   Kinderwoorddienst,

Zondag  25 september 11:00 uur in de RK kerk Sint Willibrordus te Oude Pekela.

Pastor Hamersma

Pastoor Buter

Gemengd Koor

Klik hier voor de lezingen van de dag.

ma
ontmoeting en bezinning dag 2022
sep 26 @ 10:00 – 14:30

De werkgroep Zieken & Ouderen van de geloofsgemeenschap Nieuwe Pekela organiseert dit jaar de parochiële ontmoeting en bezinning dag voor ouderen en zieken van onze parochie op maandag 26 september in De Binding, Sportlaan 4, 9665 ET Oude Pekela.

Na drie jaar kan het gelukkig weer.
De dag begint met een eucharistieviering waarin u de ziekenzalving kunt ontvangen. Daarna is er een gezellig samenzijn waarin u wordt getrakteerd op een borreltje en er staat uiteraard ook een lunch op het programma. Na de lunch is gelegenheid om verder bij te praten onder het genot van een kopje thee.

Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom en begroeten wij u met een kopje koffie.

De viering Opgaveformulieren worden verstrekt door de werkgroep van uw geloofsgemeenschap.
Hoogezand/Sappemeer
Lina Scholtalbers tel: 0598 – 39 17 86 email: scholtalbers@home.nl
Nieuwe Pekela
Adelheid Schrôr tel: 06- 11 25 83 07 email: a.schror@ziggo.nl
Oude Pekela
Suzan de Lange tel: 0597-61 37 65 email: suzandelange@hetnet.nl
Veendam
Ingrid Schroder tel: 06 – 24 48 49 56 email: ingrid.j.m.schroder@gmail.com
Winschoten
Dora Elshof tel: 0597 – 56 13 70 email: gerharddora@hetnet.nl

sep 26 @ 10:00 – 17:00

di
sep 27 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
sep 27 @ 10:00 – 11:30