do
dec 22 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ Parochiezaal, RK kerk St. Vitus Winschoten
dec 22 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
dec 23 @ 10:00 – 17:00

Open kerk, op weg naar kerst @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
dec 23 @ 19:30
za
dec 24 @ 10:00 – 17:00

Kindje wiegen, Veendam @ RK kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
dec 24 @ 16:00

Kindje wiegen

Zaterdag 24 december   16.00 uur in de RK kerk Maria ten Hemelopneming te Veendam.

Leden van de werkgroep

Klik hier voor de lezingen van de dag.

Woord- & Communieviering, Kerstnacht , Gezinsviering, Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
dec 24 @ 18:30

Woord- & Communieviering, Kerstnacht , Gezinsviering

Zaterdag 24 december   18.30 uur   in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

Pastor Hamersma

St. Vituskoor

Schoolkoor

Bijzonderheden: Crèche

Eucharistieviering,  Kerstnacht , Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
dec 24 @ 19:00

Eucharistieviering,   Kerstnacht

Zaterdag 24 december  19.00 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Comodo

Klik hier voor de lezingen van de dag.

Eucharistieviering, Kerstnacht , Veendam @ RK kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
dec 24 @ 21:00

Eucharistieviering, Kerstnacht ,

Zaterdag 24 december   21.00 uur  in de RK kerk Maria ten Hemelopneming te Veendam.

Dameskerkkoor

zo
Eucharistieviering, 1e Kerstdag, Winschoten @ Geloofgemeenschap Sint Vitus Winschoten
dec 25 @ 09:30

Zondag  25 december om 09:30 uurin de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

St. Caeciliakoor

Bijzonderheden: Crèche

dec 25 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, 1e Kerstdag, Oude Pekela @ RK kerk Sint Willibrordus te Oude Pekela
dec 25 @ 11:00

Zondag  25 december om 11:00 uur in de RK kerk Sint Willibrordus te Oude Pekela.

Gemengd Koor

Klik hier voor de lezingen van de dag.

Woord- & Communieviering, 1e Kerstdag, Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
dec 25 @ 11:00

Zondag  25 december om 11:00 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Gezinsviering

Pastor Hamersma

Koor Internos
Koor Kinderkoor

.

ma
dec 26 @ 10:00 – 17:00

di
Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
dec 27 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
dec 27 @ 10:00 – 17:00

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
dec 28 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

dec 28 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
dec 28 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

Bingo @ Bonifatius Nieuwe Pekela
dec 28 @ 20:00