do
Pastoor Albert Buter
okt 27 @ 00:00 – nov 23 @ 23:59
Pastoor Albert Buter

Voor dringende pastorale hulp kunt u contact opnemen met
Pastoor Albert Buter: (0598) 85 18 61.

Onder dringende pastorale hulp wordt verstaan:

• aanvraag van ziekenzalving
  • overlijden
  • crisissituaties
okt 27 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ Parochiezaal, RK kerk St. Vitus Winschoten
okt 27 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
okt 28 @ 10:00 – 17:00

za
okt 29 @ 10:00 – 17:00

zo
okt 30 @ 10:00 – 17:00

Eucharistieviering, Oude Pekela @ RK kerk Sint Willibrordus te Oude Pekela
okt 30 @ 14:00

Eucharistieviering,

Zondag  30 oktober 14:00 uur in de RK kerk Sint Willibrordus te Oude Pekela.

Pastoor Buter

Gemengd Koor

Klik hier voor de lezingen van de dag.

ma
okt 31 @ 10:00 – 17:00

di
Eucharistieviering, doordeweekse viering, Hoogezand-Sappemeer @ Parochiezaal, RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
nov 1 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

De viering in de kapel van St.Jozef worden verplaatst naar de kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
nov 1 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
nov 1 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Allerheiligen, Nieuwe Pekela @ RK kerk Sint Bonifatius Nieuwe Pekela
nov 1 @ 19:00

Eucharistieviering,  Allerheiligen

Dinsdag 1 november  19.00uur in de RK kerk Sint Bonifatius te Nieuwe Pekela.

Pastoor Buter

Gemengd Koor

Klik hier voor de lezingen van de dag.

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
nov 2 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

nov 2 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
nov 2 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

do
nov 3 @ 10:00 – 17:00

nov 3 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
nov 4 @ 10:00 – 17:00