zo
Eucharistieviering Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
sep 29 @ 09:30

Eucharistieviering, Kinderwoorddienst

Zondag 29 september 2019 om 09:30 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

Pastoor Buter

Samenzang

Klik hier voor de lezingen van de dag

Bijzonderheden: Crèche

Eucharistieviering, Veendam @ RK kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
sep 29 @ 10:00

Eucharistieviering

Zondag  29 september 2019 om 10:00 uur in de RK kerk Maria ten Hemelopneming te Veendam.

Pastor Buit

Dames Koor

Klik hier voor de lezingen van de dag.

Vredeswandeling 2019
sep 29 @ 13:00 – 17:30

Vredeswandeling

Op zondag 29 september 2019 lopen we de 8e vredeswandeling.

Omdat in oost-groningen de tocht om de noord wordt gelopen gaan we met de vredeswandeling nog een keer naar de Drentse bossen.

Dit jaar bij Gieten, rond het Sekmeer. Een mooi gebied om te wandelen.

Parkeren kan aan de Nijslootsweg even buiten Gieten.
Klik op de link voor een route beschrijving naar de Nijslootweg Route_Vredeswandeling

We gaan het dit jaar iets ander doen dan de laatste jaren.
Het programma ziet er als volgt uit:

-13.00 uur – Lunch
De lunch is direct naast de parkeerplaats. Als u wilt zitten kunt u zelf een stoel(tje) meenemen en bij aanvang van de wandeling weer in de auto leggen

-14.00 uur – vredeswandeling met enkele bezinningsmomenten – 5 km

-tussen 15.30 uur en 16.00 uur zijn we terug bij de auto en drinken we nog iets waarna iedereen weer huiswaarts kan gaan

Tijden kunnen anders zijn, afhankelijk van hoe snel of hoe langzaam het gaat.

Vanaf augustus liggen er lijsten achter in de kerk waarop u zich kunt aanmelden. Dit kan natuurlijk ook per email: roelofsloot@netvisit.nl

Graag tot 29 september.

Groeten,

Roelof Sloot

di
Viering Hoogezand-Sappemeer @ St. Jozef Woon- en Zorgcentrum Sappemeer
okt 1 @ 09:30

Elke dinsdagochtend is er om 9.30 uur een viering in de kapel van Huize St. Jozef in Sappemeer (Noorderstraat 142)

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
okt 1 @ 10:00 – 11:30

Op dinsdagmorgen staan in Veendam de kerkdeuren open van 10.00 uur tot 11.30 uur voor iedereen.

Rozenhoedje bidden @ Maria ten Hemelopneming, Veendam
okt 1 @ 10:30

Open Deur Oude Pekela @ RK kerk Sint Willibrordus Oude Pekela
okt 1 @ 14:00 – 16:00

De St Willibrorduskerk in Oude Pekela is elke eerste dinsdag van de maand geopend, van 14.00 uur tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Rozenhoedje bidden @ Sint Vitus Winschoten
okt 1 @ 19:00

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
okt 2 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

Rozenhoedje bidden @ HH. Martinus-Willibrordus, Hoogezand-Sappemeer
okt 2 @ 10:15

Viering Veendam @ Woon- en Zorgcentrum Huize St. Franciscus Veendam
okt 2 @ 18:30

Elke woensdagavond is er om 18.30 uur een viering in de kapel van Huize St. Franciscus in Veendam (Bernhardlaan 56), m.u.v. 17 april 2019

De geloofsbelijdenis @ Pastorie Winschoten
okt 2 @ 20:00

Op woensdag 2 oktober komt pastoraal werkster Jose de Lange een avond verzorgen over de geloofsbelijdenis. Dit belooft een mooie avond te worden.

U bent allen van harte welkom!

do
Viering Winschoten @ Kapel RK kerk St. Vitus te Winschoten
okt 3 @ 19:00

Elke donderdagavond om 19.00 uur is er een viering in de kapel van de kerk, m.u.v. 15 augustus

Korenavond @ Sint Willibrordus Oude Pekela
okt 3 @ 19:30

Korenavond,

Op donderdag 3 oktober wordt er weer de jaarlijkse “Pekelder koren avond” gehouden. Diverse koren doen hier aan mee. In de pauze is er koffie/thee en koek verkrijgbaar.

Locatie: Sint Willibrordus, Feico Clockstraat 228, Oude Pekela

vr
Viering Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
okt 4 @ 09:30

Elke vrijdagochtend is er om 9.30 uur een viering in de oude Sacristie van de kerk m.u.v. 19 april 2019.

Open Deur Winschoten, vrijdag @ RK kerk St. Vitus Winschoten
okt 4 @ 13:30 – 16:00

Elke vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur zijn de kerkdeuren van de St. Vituskerk geopend voor iedereen die wil binnenkomen. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen.

zo
Eucharistieviering Winschoten, Opening Jaar van Franciscus @ RK kerk St. Vitus Winschoten
okt 6 @ 09:30

Eucharistieviering, Opening Franciscus jaar

Zondag 06 okt 2019 om 09:30 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

Pastoor Buter / Pastor Buit

Koor St. Caeciliakoor

Klik hier voor de lezingen van de dag

Bijzonderheden: Crèche

Opening Franciscus jaar

In navolging van het jaar van Barmhartigheid en het Rentmeesterschap staat dit jaar de Heilige Franciscus centraal.

We openen het Franciscus jaar feestelijk tijdens de viering op zondag 6 oktober om 9.30 uur in de parochiekerk in Winschoten.

Aan het einde van de viering zal het beeld van de ‘zuster’ opnieuw onthullen op haar nieuwe plek in de St. Vitus kerk. Vele jaren heeft dit beeld in het St. Lucas Ziekenhuis gestaan als herinnering aan de zusters Franciscanessen van de heilige Familie. Na de sluiting van het ziekenhuis is dit beeld geschonken aan de geloofsgemeenschap Winschoten.

Aansluitend is er een gezellig samen zijn met koffie en wat ‘lekkers’ en gelegenheid om elkaar als (oud) parochianen te ontmoeten. U allen bent van harte welkom!

di
Viering Hoogezand-Sappemeer @ St. Jozef Woon- en Zorgcentrum Sappemeer