do
Pastoor Albert Buter
sep 1 @ 00:00 – sep 28 @ 23:59
Pastoor Albert Buter

Voor dringende pastorale hulp kunt u contact opnemen met
Pastoor Albert Buter: (0598) 85 18 61.

Onder dringende pastorale hulp wordt verstaan:

• aanvraag van ziekenzalving
  • overlijden
  • crisissituaties
za
sep 10 @ 10:00 – 17:00

OPEN DEUR

De St. Vituskerk zet de kerkdeur elke dag voor u open. Iedereen kan van 10.00 – 17.00 uur even naar binnen lopen, een kaarsje opsteken voor een dierbare of om steun te vragen. En in alle rust even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

KERK OPEN

Iedere zaterdagmiddag zijn er van 13.30 – 16.00 uur  vrijwilligers aanwezig. U kunt dan ook de kerk bekijken, tot rust komen, een kaarsje opsteken of een praatje maken met één van de vrijwilligers. De kerk is toegankelijk voor rolstoelen. U bent van harte welkom!

Open monumentendag 2022
sep 10 @ 10:00 – 16:00

Open monumentendag 2022

De 36e editie van de VriendenLoterij Open Monumentendag vindt plaats in het weekend van 10 en 11 september 2022 met als thema duurzaamheid.

Tijdens de VriendenLoterij Open Monumentendag openen duizenden monumenten in heel Nederland in het tweede weekend van september gratis hun deuren voor publiek. Open Monumentendag wordt georganiseerd door Nederland Monumentenland in samenwerking met lokale comités door het hele land. Met dit evenement willen zij gezamenlijk de aandacht voor de monumenten vergroten door dit bijzondere Nederlands cultureel erfgoed toegankelijk te maken en het daarmee te behouden voor een breed publiek.
In onze parochie doen de volgende kerken mee:
St. Vituskerk in Winschoten
zo
sep 11 @ 10:00 – 17:00

Eucharistieviering, Oude Pekela @ RK kerk Sint Willibrordus te Oude Pekela
sep 11 @ 11:00

Eucharistieviering,

Zondag 11 september  11.00 uur in de RK kerk Sint Willibrordus te Oude Pekela.

Pastoor Buter

Gemengd Koor

Klik hier voor de lezingen van de dag.

ma
sep 12 @ 10:00 – 17:00

di
Eucharistieviering, doordeweekse viering, Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
sep 13 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

De viering in de kapel van St.Jozef worden verplaatst naar de kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.

Open Deur Veendam @ RK Kerk Maria ten Hemelopneming Veendam
sep 13 @ 10:00 – 11:30

Open deur.

Tijdens de open deur is de kerk open voor een bezichtiging, een kaarsje aansteken of komen voor een gebed.
sep 13 @ 10:00 – 17:00

wo
Open Deur Hoogezand-Sappemeer @ RK kerk HH. Martinus - Willibrordus Sappemeer
sep 14 @ 09:30 – 12:00

Elke woensdagmorgen is de kerk open van 9.30 uur tot 12.00 uur. In de zomerperiode kunt u ook op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur binnenlopen voor een rustmoment, een gesprekje met één van de vrijwilligers of om de kerk van binnen te bekijken.

sep 14 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering, Veendam @ kapel van Huize St. Franciscus
sep 14 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de kapel van Huize St. Ftanciscus te Veendam.

do
sep 15 @ 10:00 – 17:00

KERK OPEN

Eucharistieviering, Doordeweekse viering Winschoten @ RK kerk St. Vitus Winschoten
sep 15 @ 19:00

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

19:00 uur in de RK kerk Sint Vitus te Winschoten.

vr
sep 16 @ 10:00 – 17:00

za
sep 17 @ 10:00 – 17:00

zo
Vredeswandeling Schiermonnikoog @ Schiermonikoog
sep 18 hele dag

Op zondag 18 september 2022 organiseren we weer de Vredeswandeling. Eindelijk weer. Dat is inmiddels drie jaar geleden.

We willen graag naar Schiermonnikoog. wandelen, bezinnen en wat verder op ons pad komt. Onder voorbehoud van genoeg plek op de boot.

Schiermonnikoog betekend vroeg weg. De eerst mogelijke afvaart op 18 september is om 9:30 uur. Dan kunnen we tussen 10:30 uur en 11:00 uur beginnen met wandelen.

Om 16:30 uur kunnen we weer terug naar Lauwersoog dan bent u voor het donker weer thuis.

U kunt zich nu al opgeven via email: roelofsloot@netvisit.nl

Te zijner tijd zal er ook een aanmeldingslijst in de kerk liggen.

Voor meer informatie:

Roelof Sloot: tel 0598-62 46 75 / 06 – 82 49 04 42

sep 18 @ 10:00 – 17:00

ma
sep 19 @ 10:00 – 17:00

di
sep 20 @ 09:30

Eucharistieviering, Doordeweekse viering

09:30 uur in de  RK kerk HH. Martinus – Willibrordus te Sappemeer.